O nás

Jedinečné články, ktoré čitateľa okamžite zaujmú

V dnešnej modernej spoločnosti, kedy väčšinu voľného času trávime práve za počítačom, si snáď nikto z nás nevie predstaviť, tak ako život bez informácií. Práve unikátne texty, ktoré nájdeme vo väčšej miere v elektronickej podobe, majú aj najvyššiu vypovedaciu schopnosť vzhľadom k tomu, že sú prínosné a zároveň zdrojom cenných textových odkazov. Písmo ako také bolo po prvýkrát vyvinuté už v praveku, a práve od tejto chvíle si môže ľudstvo plne uvedomovať svoju existenciu. Človek by mal vedieť nielen rozprávať, ale aj písať spisovne, no pravdou je, že nie každý má na tvorbu gramaticky a spisovne správnych textov vlohu. Poskladať písmenká, dať ich do správnej podoby a koniec koncov vytvoriť súvislú vetu, ktorá má zmysel, môže byť občas náročné. Základom je, aby mal čitateľ chuť prečítať si daný text až do konca. Získané poznatky by ho mali v prvom rade obohatiť o nové informácie a určitým spôsobom „zanechať“ na duši dobrý pocit. To znamená, že texty musia byť nielen pútavé, ale taktiež unikátne, nadčasové a gramaticky správne, čo sú aj naše priority. Spokojnosť klienta je presne to, čo nás každý deň posúva vpred, dodáva nám obrovskú motiváciu a chuť neustále sa zlepšovať.

Požiadavky na kvalitný text sú nasledovné:

  • Gramatická a štylistická správnosť,
  • Originalita,
  • Dôveryhodnosť,
  • Presvedčivosť,
  • Pozitívny nádych.

Copywriting a PR marketing

Tvorivá činnosť, pri ktorej sú vytvárané pútavé a čitateľné texty za účelom predaja produktov alebo služieb, za nazýva copywriting. Ide o vysoko atraktívnu činnosť vykonávanú copywriterom, čiže autorom PR článkov, ktorý je skutočným profesionálom a písanie má jednoducho v krvi. Základom je perfektná znalosť slovenského jazyka, zmysel pre detail, ale tiež elementárne vedomosti z oblasti SEO. Správny copywriter sa nebojí výziev a veľmi dobre si uvedomuje, že vytvoriť unikátny PR článok s použitím vhodných kľúčových slov, nadpisov a citácií, môže byť občas drina, no ani napriek tomu sa nevzdá. PR marketing by mal byť súčasťou každého úspešného biznisu, ktorý sa chce určitým spôsobom zviditeľniť a zároveň vybudovať pozitívne meno na trhu.

písanie atramentovým perom na prázdny papier

Kvalitné PR články i profesionálna tvorba webu

Webová stránka newsmedia.sk združuje niekoľko kvalitných magazínov, v ktorých môžete publikovať PR články a postupne, ale isto sa dostávať do povedomia potenciálnych klientov. Naši šikovní copywriteri s dlhoročnými skúsenosťami s písaním unikátnych textov, Vám pomôžu napísať dobre čitateľné, zaujímavé a kreatívne články, a to na základe Vašich požiadaviek. Súčasťou článkov sú bezpochyby kľúčové slová, ktoré ľudia so záujmom o daný produkt zadávajú do vyhľadávačov najčastejšie, čiže aj to je jeden z dôvodov, prečo môžete pomerne rýchlo získať popredné pozície vo výsledkoch vyhľadávania tých najznámejších vyhľadávačov akými sú Google či Seznam. Že potrebujete vytvoriť modernú a atraktívnu webovú stránku, ktorá bude odlišná od tých ostatných? Žiadny problém! Okrem copywriterov sú pre Vás k dispozícií profesionáli v oblasti tvorby webových stránok, ktorí navrhnú nielen atraktívny dizajn, no taktiež založia skupinu na Facebook-u, ktorú následne prepoja s Vašim webom. Okrem toho môžete využiť kompletné otextovanie, kvalitný linkbuilding a mnoho ďalšieho. Tak čo poviete, idete do toho s nami?

Notebook s kódom internetovej stránky na pozadí
0
on-line magazínov
0
publikovaných článkov
0
skúsených redaktorov
0+
spokojných klientov

Zaujala Vás niektorá zo služieb v našej ponuke?

Zistiť viac